De Fietsgarage - Holsbeek

icon-bike

Welkom bij De Fietsgarage BVBA in Holsbeek

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Of heeft uw huidige fiets een onderhoud of herstelling nodig?
Bij De Fietsgarage in Holsbeek geven we u graag advies.

Wij leveren kwaliteit en een sterke service na verkoop. Steeds met de glimlach.

Beste fietser,

Zestien jaar geleden werd De Fietsgarage geboren, klein en bescheiden in de garage.

In 2007 bouwden we de zaak uit tot een heuse winkel  en groeiden we uit tot een vaste waarde in Holsbeek.

Vandaag hebben we al stevig wat kilometers op onze teller. De afgelegde weg was er één van eigenzinnigheid en vaak ook van  koppig doorzetten. Die weg willen we graag verder zetten maar we kiezen nu een nieuw startpunt, ééntje die ons toelaat om verder te groeien.

Vanaf 13/05 vindt u De Fietsgarage in Wilsele, op de Aarschotsesteenweg 368.

Niet enkel de winkel breidt uit, maar ook onze openingsuren:

Di - Vrij: 10u00 - 12u30 en 13u30 – 18u30
Zaterdag: 9u00 – 17u00

Om alles in goede banen te leiden, zetten we de planning van nieuwe reparaties even on hold tot 13 mei. Vanaf die dag kan u ons tijdens de openingsuren bereiken op 016/44.97.47 en plannen wij uw fiets zo snel mogelijk in.

Ook wij nemen de volgende weken Covid19-maatregelen:

  • Wij zullen maximum 8 klanten in onze winkel ontvangen, waarbij de 2-meter-regel steeds moet worden gerespecteerd.
  • De aankoop van een nieuwe fiets gebeurt steeds op afspraak via 016/44.97.47. Zo kunnen we al onze klanten op een veilige manier informeren.
  • Betalingen gebeuren zoveel mogelijk via Bancontact.

De huidige situatie heeft er voor gezorgd dat we onze timing van de nieuwe winkel hebben moeten opschuiven. Hierdoor zijn we een beetje genoodzaakt om te starten met een light-versie waar we de komende maanden een full-option versie van zullen maken.

We ontmoeten u graag in onze nieuwe winkel. Zorg goed voor uzelf, uw naasten en uw fiets.

Het Fietsgarage-team

Nieuwe fietsen

De Fietsgarage biedt naast fietsen van topkwaliteit ook een uitstekende service. Zo geven we steeds advies bij elke aankoop:

  • Welke fiets wenst u? En waarom?
  • Waarvoor wilt u hem gebruiken?
  • Wat zijn uw verwachtingen?
  • Welk budget wilt u spenderen?
  • Wat zijn uw ervaringen uit het verleden?

Voor elke aankoop, test elke klant zijn of haar fiets. Zo bent u zeker van uw aankoop.

Onderhoud en herstellingen

Het team van De Fietsgarage bespreekt samen met u wat er moet gebeuren en maakt een kostenraming op. Wanneer u uw fiets weer komt afhalen overlopen we samen de uitgevoerde werken. Zijn er bijkomende herstellingen? Die voeren we pas uit na overleg of indien we echt niet anders kunnen op vertoon van de defecte stukken.

Bij De Fietsgarage worden kleine herstellingen of aanpassingen kosteloos uitgevoerd. En wie een nieuwe fiets koopt bij ons krijgt een waardebon voor een eerste nazicht na 500km of 6 maanden (vanaf 26”).

Nood aan een onderhoud of herstelling van elektrische fietsen met Bosch, Yamaha, Shimano en TranzX motor? Wij zijn uw specialist! 

 

icon-bike 

Op afspraak?

Voor onderhoud en herstellingen kunt u best een afspraak maken, al is dat niet noodzakelijk. Wie een afspraak maakt, brengt zijn fiets binnen en mag die de volgende dag afhalen.

Kleine herstellingen zoals lekke banden of kapotte lichten herstellen we snel. Grotere herstellingen worden opgenomen in de planning. Let op: fietsen die gekocht werden bij De Fietsgarage krijgen een lichte voorrang.

Wie een nieuwe fiets koopt, geven we onze volledige aandacht. Soms is het druk in de winkel en moet u iets langer wachten… maar we beloven u: het loont de moeite!

Catalogus_03